Fantasy

One Day
0
HD

One Day

2016
One Day
Bercerita tentang seorang lelaki bernama Denchai (dilakonkan Chantavit Dhanasevi). Ia adalah seorang lelaki berumur 30 tahun yang tidak suka bergaul dengan rakan kerja lain., Dan bekerja sebagai IT di sebuah syarikat. Ia jatuh cinta dengan rakan kerjanya, yang menurutnya berbeza daripada orang lain, iaitu Nui (dilakonkan Nittha Jirayungyurn), Namun ia tidak mempunyai keberanian untuk mengungkapkan perasaannya ke padanya. Nui telah menjalin ...
0 /0
A Dog’s Purpose
0
HD
A Dog’s Purpose
A Dog 's Purpose Filem 2017 ini berceritakan tentang kehidupan seekor anjing bersama pemiliknya yang sedang mencari sebuah destinasi hidup. Dan dalam mencari sebuah erti kehidupan yang sebenar benarnyanya, dimana Si anjing telah melakukan banyak sekali penjelmaan semula.
0 /0
Kong: Skull Island
0
HD
Kong: Skull Island
Film ini mengisahkan cerita tentang sebuah tim penjelajah, yang mana tim tersebut melakukan perjalanan untuk mencari tahu asal usul dari kong. Dan film ini akan sepenuhnya membenamkan penonton didalam rumah yang sangat misterius, dan juga berbahaya dari sang raja kera, dan dari tim penjelajah yang melakukan sebuah usaha untuk menyelidiki asal usul dari kong tersebut. Mereka semua melakukan perjalanan panjang, ...
0 /0
Beauty and the Beast
0
HD
Beauty and the Beast
Menceritakan tentang kisah seorang gadis yang cantik jelita bernama Bella (lakonan Emma Watson). Ia adalah merupakan seorang putri raja, yang selain berwajah cantik hatinya juga sangat baik. Namun pada suatu ketika Bella ditahan oleh makhluk buruk rupa, iaitu Beast (dilakonkan Dan Stevens) di sebuah istana.
0 /0
Justice League Dark
0
HD
Justice League Dark
Menceritakan seorang wanita belakang berakhir di kereta dan ketika dia muncul dia melihat syaitan (Demon). Ini menunjukkan syaitan dia melihat orang-orang biasa sahaja. Namun, syaitan mendekati jendela dan ketakutan dia kelajuan luar jalan. orang lain dipaparkan sebagai setan saat ia berjalan mereka turun di jalan. Dia terus lari ke orang sampai keretanya dihentikan oleh Wonder Woman yang menghadapkan wanita pada ...
0 /0
Ghost Sweepers
0
HD
Ghost Sweepers
Bercerita tentang Chan-young (Kang Ye-won), seorang wartawan muda, dihantar untuk menyiasat sebuah desa yang diduga telah dirasuk syaitan. Insiden yang berlaku telah begitu aneh dan menakutkan yang dukun tempatan dan pemimpin agama lain menyerah begitu, meninggalkan bandar.
0 /0
The Warrior’s Way
0
HD
The Warrior’s Way
Bercerita tentang Seorang pembunuh Asia (Dong-gun Jang) dipaksa untuk bersembunyi di sebuah bandar kecil di tanah tandus Amerika. Juga dibintangi oleh Kate Bosworth, Danny Huston, Tony Cox dan pemenang Academy Award Geoffrey Rush.
0 /0
Hero
0
HD

Hero

2010
Hero
Berceita tentang Sim-dan akan diganggu setiap hari di sekolahnya, menjadi vampire selepas kemalangan tak terduga. Setelah menerima perubahan ini, ia menyimpan orang buta yang jatuh pada jalur kereta bawah tanah, berkat kekuasaannya. Kisahnya berlangsung udara pada berita TV seluruh bangsa, dan banyak orang mulai memanggil seorang 'pahlawan'.
0 /0
Dante’s Inferno: An Animated Epic
0
HD
Dante’s Inferno: An Animated Epic
Menceritakan perjalanan Dante melalui sembilan bulatan neraka - limbo, nafsu, kerakusan, ketamakan, kemarahan, bid'ah, kekerasan, penipuan dan pengkhianatan - mencari cinta sejatinya, Beatrice. Versi animasi dari video game dengan nama yang sama.
0 /0
Throne of Elves
0
HD
Throne of Elves
Dalam dunia Elven mitos Altera, pertempuran epik terbentang antara Puteri Liya yang indah dan Dark Elf Elena, yang telah memperoleh pemilikan permata begitu kuat membolehkan pemegang kuasa penuh atas semua Alterans.
0 /0