Music

48 Hours to Live (2017)
0
HD
48 Hours to Live (2017)
Hibrida 3D menggabungkan genre film noir, dance, dan mystery. Seorang penyendiri yang baru keluar dari rehab dan diburu oleh kedua sisi undang-undang tersebut pulang ke rumah untuk menyelesaikan pembunuhan saudara perempuannya, dan mendapati dirinya terlibat dalam permainan balas dendam di sirkuit klub LA.
0 /0
It Happened One Valentine’s
0
HD
It Happened One Valentine’s
Bercerita tentang ketika wartawan bercita-cita tinggi Allie Rusch direkrut oleh dendam pengurus muzik Vivian Cartwright untuk bermain cupid untuk pemuzik pop terkenal Caleb Greene dan Carson Peet ganjaran berita eksklusif selama akhir pekan Valentine, Allie segera menyedari Caleb mempunyai pemandangan set pada dirinya. Sekarang, berpecah antara langkah kerjaya besar dan perasaannya yang berkembang untuk Caleb, Allie yang tersisa untuk mempersoalkan ...
0 /0
48 Hours to Live
0
HD
48 Hours to Live
48 HOURS TO LIVE atau berjudul asli WILD FOR THE NIGHT ini, adalah sebuah filem Crime, Music, Thriller Hollywood terbaru. Filem 48 Hours to Live (2017) ini, akan bercerita tentang sebuah hybrid 3D, yang menggabungkan genre filem noir, tari, dan juga misteri. Seorang penyendiri yang keluar dari pemulihan, dan Ia diburu oleh kedua-dua belah pihak undang-undang, Kemudian Dirinya kembali ke ...
0 /0
La La Land
0
HD

La La Land

2016
La La Land
Mia, seorang pelakon, berfungsi latte untuk bintang filem di antara uji bakat dan Sebastian, merupakan seorang pemuzik jazz, calar dengan memainkan persembahan pesta koktel di bar suram, tetapi kerana kejayaan tunggangan mereka dihadapkan dengan keputusan yang mula kekecohan kain rapuh cinta mereka urusan, dan mimpi mereka bekerja sangat keras untuk mempertahankan satu sama lain mengancam untuk merobek mereka terpisah.
0 /0
Jersey Boys
0
HD
Jersey Boys
Dari pengarah Clint Eastwood datang versi layar lebar dari muzik Tony Award Jersey Boys. Filem ini bercerita tentang empat orang muda dari sisi yang salah dari trek di New Jersey yang datang bersama-sama untuk membentuk kumpulan 1960 batu ikonik The Four Seasons. Kisah pencobaan dan kemenangan mereka disertai dengan lagu-lagu yang dipengaruhi generasi, termasuk "Sherry," "Big Gadis Do not Cry," ...
0 /0
Northern Soul
0
HD
Northern Soul
Set pada tahun 1974, kisah yang sahih dan semangat daripada dua rakan yang cakrawala dibuka oleh penemuan muzik soul hitam Amerika.
0 /0
Hail, Caesar!
0
HD
Hail, Caesar!
Menceritakan kisah komedi Eddie Mannix, seorang tukang pasang yang bekerja untuk studio Hollywood pada 1950-an. Cerita mencari dia di tempat kerja ketika sebuah bintang misteri menghilang di tengah-tengah penggambaran.
0 /0
One More Time
0
HD
One More Time
Indah calon bintang rock Jude (Heard) yang terjebak dalam liang - tersingkir ke rakaman jingle komersial dan hilang dalam siri satu malam berdiri. Ketika ia diusir dari pangsapuri Brooklyn, dia dipaksa untuk berpindah ke rumah Hamptons dia kaya - dan mementingkan diri sendiri - ayah Paul Lombard (Walken), over-the-bukit, Sinatra-esque memancing penyanyi untuk comeback muzik.
0 /0
Sound! Euphonium the Movie: Welcome to the Kitauji High School Concert Band
0
HD
Sound! Euphonium the Movie: Welcome to the Kitauji High School Concert Band
Setelah bersumpah off musik karena insiden di sekolah menengah kompetisi band kuningan regional, euphonist Kumiko Oumae memasuki sekolah tinggi berharap untuk sebuah awal baru. Seperti sudah ditakdirkan, dia akhirnya dikelilingi oleh orang-orang dengan minat dalam band kuningan SMA. Kumiko menemukan motivasi dia harus membuat musik sekali lagi dengan bantuan bandmates, beberapa di antaranya adalah baru seperti pemula tubist Hazuki Katou; ...
0 /0
Metal: A Headbanger’s Journey
0
HD
Metal: A Headbanger’s Journey
Filem ini membincangkan sifat-sifat dan pencetus beberapa banyak subgenre metal, termasuk New Wave of British Heavy Metal, power metal, Nu metal, glam metal, thrash metal, black metal, dan death metal. Dunn menggunakan keluarga-pohon-jenis flowchart untuk mendokumentasikan beberapa subgenre metal yang paling popular. Filem ini juga menerokai pelbagai aspek budaya logam berat.
0 /0