slot online
poker online dominoqq

2013

Super Buddies
0
HD
Super Buddies
Ketika lima anak anjing tersandung Lima Kekuatan Rings of Inspiron (artifak alien ditinggalkan di bumi 16 tahun lalu), mereka semua membangunkan kekuatan super, dan disenaraikan dalam pertempuran Captain Canine melawan kejahatan Darkon alien Komander Drex. Kapten Canine adalah komander kapal ruang Megasis dan dari planet Inspiron. Dia adalah musuh bebuyutan dari Komander Drex. Bertugas melindungi Princess Jorala dan Five Rings ...
0 /0
Conspirators
0
HD
Conspirators
Chen Tan (Aaron Kwok), seorang detektif swasta di Thailand, perjalanan ke Malaysia berikutan beberapa siri petunjuk yang ditemui dalam sebuah foto. Di sana ia mencari seorang lelaki bernama Chai, yang mungkin boleh membantu mengungkap kebenaran di balik pembunuhan orang tuanya 30 tahun yang lalu. Chen mencari Zheng (Nick Cheung), seorang detektif Malaysia lahir di China.
0 /0
Borgman
0
HD

Borgman

2013
Borgman
Borgman adalah tokoh sentral dalam gelap, dongeng jahat Alex van Warmerdam ini. Adakah dia mimpi atau syaitan, alegori bengkok atau penjelmaan semua-terlalu-nyata ketakutan kita? Borgman adalah kedatangan jahat di jalan-jalan tertutup-off dari pinggiran bandar moden.
0 /0
Nailbiter
0
HD

Nailbiter

2013
Nailbiter
Sebuah filem seram yang menggabungkan unsur-unsur filem raksasa klasik ditetapkan dalam latar belakang dari cuaca Kansas tak terduga. Mulakan dengan seorang ibu dan tiga anaknya terpaksa berlindung dari tornado maju di ruang bawah tanah badai tempatan. Apa yang menunggu mereka di bawah adalah cerita lain sama sekali.
0 /0
Knights of Badassdom
0
HD
Knights of Badassdom
Tiga teman-teman terbaik dan roleplayers berdedikasi mengambil ke hutan untuk menghidupkan kembali sebuah bilik bawah tanah dan naga-seperti senario sebagai live action role-playing game. Masalah muncul ketika spellbook prop dibeli dari internet akhirnya menjadi grimoire asli dan mereka sedar mengimbangi succubus darah bernafsu dari neraka.
0 /0
Campus Confidential
0
HD
Campus Confidential
Kampus penagih menyelamatkan gadis kampus yang paling menarik dari sebuah tasik kering setelah dia jatuh. Legenda mengatakan jika dua orang bertemu di tasik ketika itu kering, mereka ditakdirkan untuk jatuh cinta.
0 /0
The Mortal Instruments: City of Bones
8
HD
The Mortal Instruments: City of Bones
Di New York City, Clary Fray, seorang remaja yang seolah-olah biasa, belajar bahawa dia adalah keturunan dari garis Shadowhunters - setengah malaikat askar yang melindungi manusia dari kekuatan jahat. Setelah ibunya menghilang, Clary bergabung dengan pasukan kumpulan Shadowhunters dan memasuki Downworld, sebuah dunia alternatif yang penuh dengan setan, vampire, dan sejumlah makhluk lain. Clary dan teman-temannya harus mencari dan melindungi ...
8 /1
Metro
0
HD

Metro

2013
Metro
Keganasan menyerang sistem kereta bawah tanah di Moscow dalam bentuk banjir dari sebuah terowong runtuh. Filem ini mengikuti pelbagai kumpulan warga Moscow yang mencari diri mereka terjebak dalam rangkaian kereta api bawah tanah bandar, kereta mereka tergelincir dan hampir hancur setelah penuaan runtuh terowong.
0 /0
Ragnarok
0
HD

Ragnarok

2013
Ragnarok
Ahli arkeologi Sigurd Svendsen mendapati bahawa kapal Oseberg menyembunyikan rahsia dari Viking Age. Bersama dengan dua anaknya meletakkan Sigurd keluar pada pencarian untuk mencari kebenaran. misteri membawa mereka ke "No Man Land" antara Norway dan Rusia di mana tidak ada orang membuat perjalanan di zaman moden. rune tua mengambil makna baru apabila rahsia mereka mengungkap lebih menakutkan daripada yang dibayangkan.
0 /0
Batman: The Dark Knight Returns, Part 2
4
HD
Batman: The Dark Knight Returns, Part 2
Batman telah menghentikan keganasan yang The Mutant telah dilemparkan di atas kotanya. Sekarang musuh lama ingin perjumpaan dan kerajaan ingin The Man of Steel untuk menghentikan Batman.
4 /1