slot online
poker online dominoqq

2014

Plastic
0
HD

Plastic

2014
Plastic
Bercerita tentang Sam & amp; Fordy menjalankan skim penipuan kad kredit, tetapi ketika mereka mencuri dari orang yang salah, mereka mendapati diri mereka terancam oleh gangster sadis. Mereka perlu untuk meningkatkan £ 5 juta dan menarik dari berlian kecurian berani untuk menghapuskan hutang mereka.
0 /0
Sin City: A Dame to Kill For
0
HD
Sin City: A Dame to Kill For
Bercerita Beberapa warga yang paling rebus Sin City bertembung dengan beberapa penduduk yang lebih dibenci nya.
0 /0
The Anomaly
0
HD
The Anomaly
Seorang bekas tentera diculik dan bangun di belakang van di mana dia mengetahui bahawa dia hanya mempunyai beberapa saat untuk mencari tahu bagaimana ia sampai di sana.
0 /0
Elsa & Fred
0
HD
Elsa & Fred
Kisah dua orang yang di hujung jalan, mendapati bahawa tidak pernah terlalu terlambat untuk cinta dan membuat impian menjadi kenyataan.
0 /0
Covert Operation
0
HD
Covert Operation
Seorang pemburu kurnia terperangkap di Asia, dijanjikan kebebasan ganjaran untuk misi menyelamat. Pada usaha beliau untuk agen dinas rahsia Inggeris yang hilang, ia melakukan perjalanan antara sempadan China dan Korea Utara, di mana misi mengambil giliran untuk yang terburuk.
0 /0
Frontera
0
HD

Frontera

2014
Frontera
Setelah melintasi sempadan secara haram untuk bekerja, Miguel, seorang ayah pekerja keras dan suami setia, mencari dirinya secara salah dituduh membunuh isteri bekas sheriff. Setelah belajar dari penjara, isteri hamil Miguel cuba untuk datang membantunya dan tanah di tangan coyote korup yang memegang dia untuk tebusan. Tidak berpuas hati dengan siasatan jabatan polis, bekas sheriff cuba untuk mengungkap kebenaran tentang ...
0 /0
Jersey Boys
0
HD
Jersey Boys
Dari pengarah Clint Eastwood datang versi layar lebar dari muzik Tony Award Jersey Boys. Filem ini bercerita tentang empat orang muda dari sisi yang salah dari trek di New Jersey yang datang bersama-sama untuk membentuk kumpulan 1960 batu ikonik The Four Seasons. Kisah pencobaan dan kemenangan mereka disertai dengan lagu-lagu yang dipengaruhi generasi, termasuk "Sherry," "Big Gadis Do not Cry," ...
0 /0
Cesar Chavez
0
HD
Cesar Chavez
Sebuah biografi dari aktivis hak-hak sivil dan penganjur tenaga kerja Cesar Chavez. Mencatat lahirnya sebuah gerakan buruh Amerika moden, Cesar Chavez bercerita tentang terkenal pemimpin hak-hak sivil dan tenaga kerja penganjur terbelah antara tugasnya sebagai seorang suami dan ayah dan komitmen untuk mendapatkan upah layak bagi pekerja pertanian.
0 /0
Northern Soul
0
HD
Northern Soul
Set pada tahun 1974, kisah yang sahih dan semangat daripada dua rakan yang cakrawala dibuka oleh penemuan muzik soul hitam Amerika.
0 /0
The Boxtrolls
0
HD
The Boxtrolls
Seorang anak yatim piatu yang diangkat oleh makhluk bawah tanah yang disebut Boxtrolls muncul dari longkang dan keluar dari kotak untuk menyelamatkan keluarganya dan bandar dari pembasmi kejahatan, Archibald penjambret.
0 /0